fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Alternativni centar Šapat ugostio pop-pank sastav Raskid13

Nakon nastupa Stray Dogg-a novi session Alternativnog centra Šapat
18. November 2021.

Alternativni centar Šapat iz Novog Sada je odlučio da počne sa razbijanjem predrasuda ugostivši pop-pank sastav Raskid13 sa kojima su snimili 5 pesama, intervju i segment Tvoj zvuk. 

Bend je ovo gostovanje iskoristio da svojim fanovima predstavi dve nove pesme, „Baba” i „Zgodan, lepotan” koje će se naći na predstojećem albumu.

Podsetimo, pre nešto više od mesec dana je Alternativni centar Šapat na svom YouTube kanalu objavio nastup benda Stray Dogg koji je privukao pažnju mnogih bendova koji su svoju šansu videli u njihovom studiju.

„Bilo nam je zadovoljstvo da radimo sa Raskidom13, ali pre svega je to bio veliki izazov za nas. Bendovi poput Raskida13 nisu navikli da rade ovu vrstu nastupa, a i ljudi koji vole ovaj zvuk nisu navikli da viđaju takve bendove u prostorima poput našeg.” poručili su iz Alternativnog centra Šapat. 

Za nastup u centru se do sada javilo preko 50 bendova, a iz centra poručuju da će se truditi da svima izađu u susret i da Alternativni centar Šapat postoji prvenstveno da bi podstakao alternativne bendove da rade i stvaraju.

„Trudićemo se da dovodimo bendove koji će pokriti što širi spektar žanrova alternativne muzike. Cilj nam je da do kraja godine snimimo još barem 3 benda, čije snimke ćemo kasnije objavljivati na našem kanalu i mrežama”, dodaju iz centra Šapat.

U segmentu „Tvoj zvuk” su, ovog puta članovi Raskida13, slušali i komentarisali pesme bendova iz Niša, Banjaluke, Beograda i davali svoje konstruktivne savete i kritike. 

Za „Tvoj zvuk” se mogu prijaviti svi autori/bendovi. Sve što treba da urade je da pošalju svoju pesmu ili demo snimak na mejl Alternativnog centra Šapat sa naznakom „Za tvoj zvuk”. 

Sve snimke možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu Alternativnog centra Šapat, a njihov rad možete pratiti na društvenim mrežama. 

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *