fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i društveni pritisak

Kako se mladi bore sa društvenim pritiscima?
Piše: Marina Zec

18. August 2020

Da li imaš posao? Završen fakultet? Kada planiraš da se venčaš? A kada da imaš dete? Da li postižeš sve u životu? Koje izbore praviš? Da li su to dobri izbori? Ovo su samo neka od pitanja koja se svakodnevno nameću mladima i koja predstavljaju jedan od osnovnih izvora društvenog pritiska koji utiče na živote mladih.

Kako se mladi suočavaju sa društvenim pritiskom i da li je moguće prevazići ga?

U novoj epizodi Antene 25 na radiju Beograd 202 razgovaramo sa mladom muzičarkom i producentkinjom u kulturi Tamarom Popović Tam upravo o ovim pitanjima!

Voditeljka: Marina Zec

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Marko

    ❤️

    Reply

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *