fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i izlasci

Sa Filipom Otovićem Višnjićem razgovaramo o Antiboemskim Veseljima i noćnom životu
Piše: Marina Zec

5. September 2020

Pandemija virusa korona uticala je na različite promene u našim životima – na način na koji se družimo, radimo, provodimo slobodno vreme, ponašamo prema sebi i drugima.

Čini se da je na neki način unela tektonske promene u našu svakodnevicu, ali i da je posebno uticala na jednu oblast – izlaženje. Beograd, kao jedan od najpopularnijih gradova Evrope za izlaske promenio je svoj izgled, al i mi sami smo počeli da se drugačije provodimo. Ipak u svakom trenutku kada bi mere bile popuštene, mladi bi ponovo želeli da se vrate svojoj omiljenoj zabavi – izlascima. Ali kakvi su to izlasci za kojima mladi žude i kako se oni provode? Da li izlazak nužno mora biti samo u klub i da li ga uvek prate alkohol i druge supstance? 

O ovome večeras razgovaramo sa jednim od osnivača popularnih AntiBo žuri Filipom Otovićem Višnjićem, koji je i naučni istraživač na Fakultetu političkih nauka. Za početak saznaćemo gde mladi najviše vole da izlaze i da li uvek pri izlasku moraju da popiju ili konzumiraju druge supstance. 

Slušaćemo i anketu koju su pripremili novinari Oblakoder magazina, koji su pitali mlade gde vole da izlaze i da li uvek uz noćni život podrazumevaju alkohol i druge supstance.

Voditeljka: Marina Zec

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *