fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i mediji

Oblakoder pokreće emisiju za mlade koja se emituje na radiju Beograd 202
Piše: Marina Zec

17. July 2020

Oblakoder je zajedno sa radijskim programom Beograd 202 započeo niz emisija namenjenih mladima, koje imaju za cilj da analiziraju i demistrifikuju različite fenomene koji se tiču mladih i koji utiču na njihov život. Emisije se emituju u okviru noćnog programa Beograda 202, ponedeljkom od ponoći do 2 sata posle ponoći.

U prvoj emisiji, simbolično, bavimo se odnosom mladih i medija, a ovoj temi razgovaramo sa Slobodanom Maričićem, novinarom portala BBC News na srpskom, koji iza sebe ima bogato iskustvo rada u različitim medijima. Slobodan je jedan od naših novinara koji je imao priliku da izveštava direktno sa Vimbldona!

Slobodan Maričić

U okviru emisije slušaćemo i anketu koju su pripremili novinari Oblakodera, i saznati šta mladi misle o medijima i da li ih prate.

Voditeljka: Marina Zec

Naslovna fotografija: CoWomen

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Marko

    Super emisia i super gost, ali ovu muziku treba ubiti i dati više prostora gostu. Ko hoće da sluša muziku neka ide na YT, mi želimo sa slušamo gosta.

    Reply

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *