fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i prokrastinacija

Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih?
Piše: Marina Zec

5. November 2020

Zbog čega mladi najčešće ostavljaju sve svoje obaveze za poslednji trenutak? Šta je prokrastinacija i na koji način utiče na živote mladih? Koja je granica između prokrastinacije i lenjosti?

Na ova pitanja odgovaramo u novoj emisiji kroz razgovor sa novinarom Oblakodera Ivanom Radisavljevićem. Analiziramo i pozitivne i negativne aspekte prokrastinacije – da li ona nekada predstavlja štit od savremenog sveta koji je opsednut stalnim napredovanjem i da li je dobra za kreativni rad? Slušamo i anketu koju su pripremili novinari Oblakodera koji su pitali mlade da li prokrastiniraju i zbog čega.

Voditeljka: Marina Zec

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *