fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Antena 25: Mladi i trendovi

Šta su hipsteri, a šta su gaseri, kako mladi prate trendove i da li su idoli pitanje prošlih vremena?
Piše: Marina Zec

17. September 2020

Šuškave trenerke, over-size patike, roze pramenovi, tik tok video, trep, ajfon telefoni, stori filteri na instagramu, samo su neki od popularnih trendova koji su se uvukli u živote mladih prethodnih godina.

Mladi u okviru savremene popularne kulture u gradu čini se da se dele na hipstere i gasere. Šta su hipsteri, a šta su gaseri, kako mladi prate trendove i da li su idoli pitanje prošlih vremena? O ovim pitanjima razgovaramo večeras sa dve mlade novinarke Oblakodera, Milom Miljković, studentkinjom prve godine na Fakultetu dramskih umetnosti i Marijom Milić, studentkinjom četvrte godine na Fakultetu političkih nauka.
U okviru emisije slušamo i mišljenja mladih o trendovima u modi, obrazovanju i tehnologiji. Oni, takođe, dele sa nama i šta najradije nose, preko kojih kanala prate trendove i koliko trendovi utiču na njihove digitalne navike.

Voditeljka: Marina Zec

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *