fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Arsenal Fest pomeren za 2021. godinu, u pripremi specijano izdanje Mesec dana Arsenala

Arsenal Fest je zvanično objavio da je ovaj događaj pomeren za narednu godinu, a u pripremi je njegovo specijalno izdanje „Mesec dana Arsenala”.
27. May 2020.

Iako je održavanje  nekih domaćih muzičkih festivali i dalje pod znakom pitanja usled pandemije Kovida-19,  na Fejsbuk stranici Arsenal Festa je zvanično objavljeno da je ovaj događaj pomeren za narednu godinu. Međutim, organizatori kažu kako je u pripremi njegovo specijalno izdanje „Mesec dana Arsenala” koje će se održati ovog leta u Kragujevcu.

Usled raznih poteškoća poput zatvorenih granica, masovnog otkazivanja i odlaganja turneja izvođača širom sveta, organizatorima ovog festivala su se poremetili planovi da krajem juna, ove godine, ugoste neka od najatraktivnijih imena u svojim žanrovima.

Dobra vest je da je sa većinom izvođača, koji su bili najavljeni za ovogodišnji jubilarni deseti festival, postignut dogovor za narednu godinu. Samim tim publika će u već zakazanom terminu 23, 24, 25. i 26.  juna 2021. godine najverovatnije imati priliku da sluša i gleda Sum 41, Gogol Bordello, Yngwie Malmsteen, Still Corners, Inner Circle, Dubiozu kolektiv, Djaikovski.

U saopštenju je posebno naglašeno da se intenzivno pregovara sa bendom Placebo o nekoliko mogućnosti, među kojima su nastup na Arsenalu 2021. godine ili možda samostalni koncert u Srbiji, pod okriljem Arsenala.

Placebo

Iako je festival otkazan, organiatori ovog događaja planiraju nešto drugačiju proslavu muzike i umetnosti.

Naime, u okviru „Mesec dana Arsenala” na mestu Garden Stage-a, u Zastavinoj bašti, ovog leta možemo očekivati niz značajnih domaćih i regionalnih izvođača, uz nastupe stand up komičara, projekcije filmova, izložbe, književne večeri, navedeno je u saopštenju, kao i to da će imena učesnika i datuma biti saopštena uskoro.

Važno je napomenuti da će kupljene ulaznice za ovogodišnji festival biti važeće za Arsenal Fest 2021. godine, te da ih nije potrebno menjati. A svi oni koji budu želeli da vrate ulaznice, to će moći da učine od 1. jula na prodajnim mestima ili onlajn putem.

 

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *