fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Astrologija kroz video zapise Dušana Jurića

Dušan Jurić na svom YouTube kanalu objašnjava astrologiju na drugačiji način
28. January 2021.

Dušan Jurić, poznatiji kao @feelmypisces na Instagramu, snima video eseje o astrološkim temama i zodijaku. Nedavno je na svom YouTube kanalu počeo da objavljuje video eseje koji se bave najrazličitijim temama i odnosima.

Prema njegovim rečima, kao jedna od najstarijih nauka, vedska astrologija nas približava drevnim istinama koje sada jako teško uočavamo. Preplavljeni slikama i medijima koji su daleko od arhetipova, viškom informacija i nasumičnog značenja, danas nam je teže da prodremo u sopstvenu suštinu. Astrologija ima ogromnu prediktivnu moć, ali u savremenom trenutku je jako upotrebljiva za upoznavanje sa našom zaboravljenom unutrašnjošću, jer se budućnosti već isuviše plašimo baš zbog neupoznatosti sa sobom.

„Video-eseji su mi pali na pamet kao forma koja je poznata, iskustvena, a u koju lako mogu da se utkaju sadržaji koji ne traže da ih bindžujemo. Slika je i dalje jako moćna forma i verujem da sliku o sebi možemo da promenimo ako postupamo istinito. Recimo, korisno je prikazati da neke Vage mogu imati partnere koji gotovo kao replike liče na njih, ili recimo, istražiti načine na koje ljudi sa izraženim Uranom percipiraju vanzemaljce, veoma slično. Uglavnom aseksualno, baš onako kakvi smo kao društvo sada. Ne planiram da snimam redovno, već taman onoliko koliko se sakupi tokom meseca, a teme su jako univerzalne i svaka nakšatra (lunarna kuća) je deo nas samih, pa je korisno da se upoznamo i sa stvarima koje natalno nemamo,” ističe Jurić.

On dodaje kako veruje da astrologija mladima mnogo može da pomogne da pronađu svoju svrhu u svetu kome nepoznate ljude na najmanjim ekranima i ikonicu za Instagram viđamo češće nego fotografije ili lica najbližih članova porodice, kao i da astrologija blagim usložnjavanjem vrlo pojednostavljuje život. 

Sve video eseje pogledajte na njegovom YouTube kanalu

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *