fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Bend Cream Soda u Domu Omladine Beograda

Nastup ruskog benda zakazan je za 20. avgust
24. July 2023.

Cream Soda je autentični izraz unutrašnjih sila, sveža simbioza plesa, sirovih emocija i mladosti, sve u jednom. Muzički kritičari hvale Cream Soda kao jedne od najinteresantnijih ruskih izvođača za pogledati. Oni se ne boje da pomeraju granice sa svakim novim izdanjem, i zato će njihova muzika obradovati sve slušaoce koji su spremni da prigrle njihovu misterioznu poruku. 

Prva numera benda pod nazivom Volga postala je kultna i našla se na setovima velikana poput Leona Vajnhola, Marsela Vogela i Borrowed Identity, kao i njihov debi album Požar koji se našao među najboljim elektronskim izdanjima godine na Apple Music Russia. Poznati su, takođe, po brojnim saradnjama sa legendarnim savremenim muzičarima i po muzičkim spotovima koji imaju milione pregleda.

Cream Soda će nastupitu u Domu Omladine Beograda 20. avgusta, sa dugo očekivanim albumom i revolucionarnim programom pod nazivom «INTERNET FRIENDS» — koji predstavlja novu fazu u razvoju benda koji će promeniti perspektivu publike o scenskim nastupima. Kreatori ovog programa su uspeli da sačuvaju izvanrednu energiju benda, njihov specifični stil i muzički doprinos. 

Ne propustite novi šou «INTERNET FRIENDS» u punom izdanju — otelotvorenje slobode, buntovničkog duha i savremene audio-vizuelne instalacije.

Ulaznice u prodaji:  

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *