fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Bend KOIKOI nominovan za nagradu Music Moves Europe Music Awards

Nagradu dodeljuje holandski festival Eurosonic
13. October 2022.

Alternativni beogradski bend KOIKOI nominovan je za nagradu Music Moves Europe Music Awards, u organizaciji festivala Eurosonic. Oni su se na svojoj Facebook stranici zahvalili svojim saradnicima, saputnicima sa scene, organizatorima, domaćinima iz klubova i publici bez kojih, kako kažu, ne bi bili tu gde jesu.

,,Ova nagrada predstavlja jednu od najprestižnijih muzičkih nagrada na nivou kontinenta, koja je u prošlosti podržala mnoge zvezde u usponu, danas velika imena. Pomisao da se nalazimo u istoj selekciji sa njima nas ispunjava ekstazom i dubokom skromnošću. Naša radost je utoliko veća time što smo prvi bend iz Srbije, i bend koji započinje karijeru na ovim, recimo ex-yu, prostorima, koji je dobio ovu čast. Daćemo sve od sebe da prikažemo svoju izuzetnu scenu u punom sjaju! Pre samo godinu ipo dana, spremali smo promociju prvog albuma, prvi spot, prvu turneju. Danas iza sebe imamo više od 50 koncerata u regionu i šire, mnogo novih prijatelja, nesalomivu podršku. Beskrajno smo vam zahvalni na tome. Sa velikim ponosom možemo reći da smo postali značajna referenca među live bendovima na ovim prostorima. Ukoliko pobedimo (a to neće biti lak zadatak jer je konkurencija izuzetna) želimo da znate da svaki naš uspeh pripada Vama. Hvala što istrajavate uz nas, jedva čekamo da vam sviramo nove pesme još sto godina,” istakao je bend.

Ukoliko želite da glasate za KOIKOI, možete to učini ovde.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *