fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Bend Roza ovog petka u KC Gradu

Bend će nastupiti uz vizuelnu asistenciju Izvanrednog Boba
12. July 2021.

U petak 16. jula od 21:30 časova u Kulturnom centru Grad nastupiće bend Roza.

Bend je osnovan početkom 2019. godine, od članova raznih beogradskih pank i indi bendova, a ovog puta predstaviće svoju plovidbu kroz primenjeni retrofuturizam, krautrok, pank, sint pop i još štošta, uz neizbežnu vizuelnu asistenciju svima dobro poznatog Izvanrednog Boba.

Roza je vagon u kome su se srela tri čoveka. Dule, Nebojša i Steva su predhodnih par decenija putovali paralelnim kolosecima hardcorea, punka, post-punka, noisea, eksperimentalne i ponekad jazz muzike, a trase su su počele da im se ukrštaju zajedničkim turnejama Mnjenja i VVhile-a. Kada je prvopomenuti bend prestao sa radom, a potonji prešao u novu fazu „rada na daljinu”, bila je to stanica koja je prelomila da se zajedno ukrcaju u isti voz.

Roza je zamišljeno putovanje obalama Mediterana dok se vučete na posao raskopanim, blatnjavim beogradskim ulicama, lift muzika u sumornim bolničkim čekaonicama, vino iz tetrapaka presuto u sjajne kristalne bokale, dokumentarni filmovi o radikalnim političkim komunama u posleratnoj Nemačkoj i tajnim vladinim projektima o vanzemaljcima.

Tagovi: kc grad | roza
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *