fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Svetlosno zagađenje ✹

Benefit žurka za održavanje Underground festivala u Nišu

Žurka će biti održana po drugi put, u AKC Fuzz
16. May 2024.

Druga u seriji žurki za prikupljanje novčanih sredstava za održavanje Underground festivala u Nišu održaće se 31. maja u AKC Fuzz, sa početkom u 20h.

Nakon izuzetnog uspeha prve fundraiser žurke, na sledećoj će posetioci imati priliku da čuju čak četiri mlada lokalna benda, konkretno Obludu, Autonomnu kontrolu, Maktub i Stop the Dial. Za nastavak dobrog raspoloženja na after-žurci je zadužen midi.

Pored kvalitetne muzike, posetioce čeka i izložba umetničkih radova. Aleksandar Kostić, Jelly, Ksenija Stanković, Aleksandar Ivanović, Jelena Perić i Vesna Leibowitz su spremili radove za ljubitelje vizuelnih umetnosti.

Underground festival se prvi put održao prošle godine, i postigao je veliki uspeh. Nekoliko stotina ljudi je posetilo prostore bivšeg kluba „MK81” i uživalo u dvodnevnom trijumfu alternativne umetnosti.

Ove godine su organizatori odlučili da ova manifestacija traje jedan dan duže, a pored toga u pripremi je i kompilacioni album koji će sadržati pesme bendova koji su nastupali prošle godine. Jedan od organizatora festivala Jakov Živković je najavio izlazak ove kompilacije za ranu jesen, uoči ovogodišnjeg izdanja.

„Zahvaljujem se svima koji podržavaju ono što radimo. Smatram da je mladih umetnika sve više i da su ovakvi događaji odlična stvar kako za promociju njihovog dela, tako i za širenje svesti o našoj generaciji koja i te kako ima šta da predstavi.”

Ulaz na drugi fundraiser je donacija, a sav prihod od događaja je namenjen organizaciji ovogodišnjeg Underground festivala.

Ovaj koncert i izložba su podržani od strane Grupe 484 i njihovog programa za obrazovanje i direktnu podršku. Grupa 484 iz Beograda preko dvadeset godine aktivno deluje u Srbiji i regionu i širi ideju tolerancije kroz umetnost, kulturu i obrazovanje. O njihovim programima možete više pronaći na njihovim društvenim mrežama, Instagram i Facebook.  

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *