fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Beogradski centar za ljudska prava pokrenuo interaktivnu rubriku Online Lonac – Lonlajn

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava pokrenuo je interaktivnu rubriku Online Lonac – LonLajn svakog ponedeljka i četvrtka od 18h.
4. May 2020.

U okviru kampanje #O_jednoj_izolovanoj_mladosti, Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava pokrenuo je interaktivnu rubriku Online Lonac – LonLajn svakog ponedeljka i četvrtka od 18h na Zoom platformi.

LonLajn je pokrenut u želji da mladima pruže prostor da se izraze i sa svojim vršnjacima podele veštinu, znanje, razmišljanje, interesovanje, i kako bi ulepšali provođenje vremena sada kad smo fizički udaljeni.

LonLajn je onlajn prostor, u kome mladi mogu da ponude različite aktivnosti i teme, počevši od razgovora o serijama i filmovima koje gledaju, čitanja poezije, preko časova jezika, kuvanja, plesanja, vežbanja, pa do onlajn „radionicaˮ ili interaktivnog razgovora na određenu društvenu temu.

Ukoliko imaš ideju koju želiš da podeliš sa svima, svoju prijavu/recept možeš poslati na mejl [email protected], preko poruke na Instagramu ili se pridružiti otvorenoj grupi na Fejsbuku: Online lonac – Lonlajn // Mladi BG centar. ⁣

Da bi tvoja ideja bila na meniju Online Lonca, potrebno je da nam napišeš: ⁣

  1. Temu – Kojom se temom baviš, na koja pitanja želiš da daš odgovor? ⁣
  2. Način obrađivanja teme – Kako bi izgledala sesija? Da li je ona klasični razgovor, interaktivni čas ili možda webinar/onlajn radionica?⁣
  3. Šta ti je potrebno da ideju sprovedeš u delo? Da li ti je potrebna tehnička podrška, materijali, tumač za zakovni jezik i slično…?

Peto jelo vam spremamo za ponedeljak, 4. maj u 18h.

Spremite se za krčkanje!

Kampanja #O_jednoj_izolovanoj_mladosti realizuje se uz podršku Tima Ujedinjenih nacija za ljudska prava.

 

 

Tagovi: bg centar | lonlajn
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *