fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Besplatne filmske projekcije u Domu kulture Studentski grad

Ovog meseca, za sve studente, uz indeks, u Domu kulture Studentski grad, biće organizovane besplatne projekcije izabranih filmova
13. October 2021.

Dom kulture „Studentski grad” počinje sa besplatnim projekcijama izabranih filmova za sve studente uz indeks, dok će ostali građani plaćati ulaznice kao i do sada.

U oktobru mesecu, filmovi sa besplatnim ulazom za studente biće SKOK, koji će se prikazivati 14, 15. i 16. oktobra, u Maloj sali od 19 časova.

Drugi film sa besplatnim ulazom za studente je film NIGDE POSEBNO, koji je na repertoaru 21, 22. i 23. oktobra, u Maloj sali od 19 časova.

Dugometražni dokumentarni film „Skok” je priča o zadivljujućem životnom povratku košarkašice Nataše Kovačević, ali i njenoj misiji da kod drugih ljudi, sličnih sudbina, probudi borbeni duh i motivaciju u prevazilaženju naizgled nepremostivih prepreka. Ovaj film je i omaž svima onima koji su joj pomogli da u 19. godini ostane uspravna posle gubitka noge u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, 7. septembra 2013, ali i da napravi podvig kakav nije zabeležen u istoriji sporta. Njen povratak na košarkaški teren bio je više od svih velikih sportskih kambekova koji su ušli u anale i postali inspiracija ljudima širom planete.

Inspirisan istinitim događajima „Nigde posebno“ prati tridesetogodišnjeg Džona, čistača prozora, koji je svoj život posvetio odgajanju sina Majkla, nakon što ih je detetova majka napustila odmah nakon njegovog rođenja. Međutim, kada Džon sazna da mu je ostalo samo nekoliko meseci života, pokušaće da po svaku cenu pronađe novu, savršenu, porodicu za svog trogodišnjeg sina.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *