fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Besplatni online trening kreativnog pisanja

Prijave su otvorene do 15. februara
7. February 2023.

Univerzum priče rađa se u velikom prasku izazvanom kada se dobra ideja sretne sa željom i maštom. Tada nastaju vreme i prostor u kome autor kao vrhovni arhitekta stvara svet u kojem će svoje junake otisnuti na neočekivano i izazovno putovanje do samog središta sopstva i suočiti ih sa njihovim (a često i svojim) najdubljim željama i strahovima.

Nakon prijave na besplatni trening kreativnog pisanja, dobićeš zadatak za pisanje prve priče. Ako pošalješ svoj rad do naznačenog roka, nastavljaš dalje sa sledećim zadatkom. Radove po želji možeš pisati na srpskom ili engleskom jeziku.

Za svaki rad koji napišeš i pošalješ dobićeš komentare mentora koji će ti pomoći da tvoje pisanje bude ubedljivije i efektnije.

Ako tvoji radovi budu dovoljno dobri, moći ćeš da ih objaviš na nekom od regionalnih ili internacionalnih literarnih portala i online magazina.

Prijavu možeš poslati na [email protected] do 15. februara 2023.

Trening kreativnog pisanja organizuje se u okviru programa Kreativna sinergija.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *