fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Blues Wire, jedan od najboljih evropskih blues bendova, dolazi u klub Bluz i Pivo

Nastup grčkog benda biće održan 17. aprila
28. March 2023.

Mnogi bi pomislili da je nezamislivo da u Grčkoj postoji band koji svira blues i to radi jako dobro. Ali BLUES WIRE stvarno postoji i to već 38 godina. Grupa je osnovana 1986. godine u Solunu i vrlo brzo su širom cele Grčke pokazali da majstorski vladaju širokom paletom blues stilova.

Ovaj sjajan bend je već dugo prisutan na grčkoj muzičkoj sceni, a pored svojih redovnih koncerata, BLUES WIRE je veoma često u Grčkoj bio i prateći band za gostujuće blues zvezde iz Amerike, stičući tako i veliko iskustvo kao i reputaciju jednog od najboljih evropskih blues bendova.

Pored toga, velika pevačica Katie Webster je posle koncerta u Solunu izjavila: “BLUES WIRE je najbolja evropska blues grupa i oni zaslužuju da ih čuje mnogo širi auditorijum!”.

Ovaj sjajan bend će 17. aprila nastupiti u Bluziki! Očekujte neočekivanu bluz žurku sa Blues Wire!

Ne propustite priliku da uživate u nezaboravnom bluz koncertu u klubu Bluz i Pivo! Pretprodaja karata po ceni od 1200 dinara je dostupna u klubu Bluz i Pivo svakog dana od 11-23h, a za rezervacije pozovite broj 0631773750.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *