fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Bring The Noize dodela priznanja za feminističke inicijative za 2021. godinu

Manifestacija se organizuje šesti put za redom, 8. marta, na Međunarodni dan žena i biće održana onlajn
7. March 2022.

Feministički kulturni centar BeFem, poziva vas na manifestaciju Bring the Noize koju po šesti put za redom, organizuje 8. marta, na Međunarodni dan žena. U ovoj noći biće dodeljena priznanja za feministički rad pojedinicima, pojedinkama i kolektivima za 2021. godinu. I ove godine događaj će se održati onlajn, a moći će da se prati na BeFem Fejsbuk stranici.

Povodom Međunarodnog dana žena proslavićemo feminističke inicijative kolektiva i pojedinki koje su obeležile prethodnu godinu. Njihove borbe učinile su naše društvo boljim i pravednijim, a inspirisale su zajednicu da se pokrene. Priznanja će biti dodeljena u oblasti ekologije, kulture, podrške marginalizovanim grupama, rada u zajednici, rada u medijima, kao i u borbi protiv seksualnog i svakog drugog oblika nasilja.

Budite sa nama u noći gde ćemo zajedno slaviti pobede koje smo uspele da izborimo u ovoj teškoj godini i poslušajte šta imaju da vam poruče dobitnice naših priznanja. Pripremile smo za vas i dva muzička nastupa – Konstrakta i Oli Pop.

BUDI GLASNA – BRING THE NOIZE!

Događaj podržali: Global Fund for Women, Oak Foundation i Rekonstrukcija Ženski fond

Fejsbuk događaj nalazi se na linku.

Pratite i tagujte Befem na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru #BefemBTN22 .

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *