fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Britansko-američki bend Still Corners posle četiri godine ponovo u Beogradu

Koncert će biti održan 1. avgusta u klubu Barutana
26. April 2023.

Nakon rasprodatog koncerta u Domu omladine pre skoro četiri godine, synth-dream pop bend Still Corners vraća se u Beograd! Ovaj britansko–američki bend nastupiće 1. avgusta u klubu Barutana, koji je savršen za njihov zvuk i ujedno će biti njihov prvi nastup na otvorenom u Beogradu.

Bend Still Corners čine Greg Hjus (Greg Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), a njihove pesme beleže milionske preglede na Youtube-u i imaju armiju fanova širom u sveta.

Greg Hjuz ,emigrant’ iz Amerike upoznao je Tesu Marej na železničkoj stanici u Londonu, nakon čega su počeli zajedno da stvaraju muziku kao Still Corners. Inspiraciju, između ostalih, pronalaze u bezvremenskim numerama Vangelisa i genijalnosti Enija Morikonea (Ennio Morriconne).  

Povodom proslave desetogodišnjice albuma ,Strange Pleasures’, Still Corners će održati letnju turneju širom Evrope. Na koncertima će izvesti mnoge stare hitove, kao i nove pesme.

Komentarišući njihovu desetu godišnjicu, Tesa Marej (Tessa Murray) je izjavila: „Želeli smo da proslavimo jubilej sa našim fanovima i zato smo organizovali letnju turneju koja počinje 30-og jula u Istanbulu. Prisetićemo se nekih od naših omiljenih pesama sa albuma, a svi koji dođu na koncert imaće priliku da kupe naše posebne artikle, kao i vinile”.

Album ,Strange Pleasures’ je stekao kultni status od izdavanja 2013. godine. Uvodna pesma, „The Trip”, osvojila je srca publike sa videom koji je povezao mnoge njihove fanove iz celog sveta. Pesma ima preko 115 miliona pregleda na YouTube-u i skoro 50 miliona slušalaca na Spotify-u. Mnoge njihove pesme, poput ,Fireflies’, koju je Pitchfork media proglasio za najbolju novu numeru, kao i „Strange Pleasures“, „Beginning to Blue“ i „The Trip“ su bile istaknute i u mnogim filmovima i serijama.

Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs po ceni od 2900 dinara.

Fotografija: Bernard Bur

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *