fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Buč Kesidi rasprodali fan pit za Tašmajdan za 2 dana

Veliki koncert na Tašmajdanu zakazan je za 3. jun
26. January 2023.

Pančevački sastav Buč Kesidi izazvao je pravu euforiju objavljivanjem tri velika koncerta u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu. Bend je za samo dva dana rasprodao sve fan pit ulaznice za koncert na stadionu Tašmajdan, a do danas je rasprodato 30% kapacitata ovog prostora, gde će nastupiti 3. juna. Za koncert na zagrebačkom stadionu Šalata, bend je za dan rasprodao pola stadiona, dok je za 5 dana rasprodao 50% kapaciteta male sale Spensa gde će 20. maja održati koncert u Novom Sadu.

„Od srca se zahvaljujemo svim ljudima koji nas prate i koji su tu uz nas na najbolji mogući način! Vaša podrška nam puno znači i potrudićemo se da napravimo nezaboravno veče i da vam se tako odužimo. Dobijamo puno upita za fan pit u Beogradu i videćemo sa produkcijom da li ima prostora da se još malo proširi. Jedva čekamo da izađemo na binu i da vas sve vidimo na turneji! Kao što smo obećali, novi rokenrol hit „Skupi snagu” stiže uskoro – u februaru!”

Bend je ujedno sinoć na dodeli MAC  nagrada odneo priznanje za najbolju Rock pesmu.

Autorke fotografija: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Za Beogradski koncert su ostale ulaznice za parter po promo ceni i ograničenom tiražu od 1400 dinara i tribine po 1200 dinara.

Prodaja ulaznica preko sajta i aplikacije Efinity, na blagajni Arene i TC Rajićeva, kao i na linku: https://tickets.efinity.rs/CardType/EventInfo?cardTypeId=30469

Za Novi Sad – trenutna promo cena ulaznica je od 1800 za parter i 1500 dinara za tribine. Broj ulaznica je ograničen nakon čega će cena biti veća.

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX i Tickets.rs prodajnoj mreži:

http://gigstix.com/buckesidi2005

https://tickets.rs/event/buc_kesidi_4953

Naslovna fotografija: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *