fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Coucou Abel, Stuttgart Online i Bullet for a Badman ove nedelje u Knapu

Ove nedelje u klubu Knap nastupiće Coucou Abel, Stuttgart Online i Bullet for a Badman.
30. October 2019.

Ove nedelje u klubu Knap nastupiće Coucou Abel, Stuttgart Online i Bullet for a Badman.

Četvrtak 31. oktobar / 21.00
COUCOU ABEL
Članovi Coucou Abel ansambla su Pavle Popov, Srđan Popov, Marko Ignjatović i Feđa Tom Frenklin. Svako sa svojim senzibilitetom, doživljajem muzike, idejama i snovima. Njihova muzika je strasna i topla, raspričana i filmska – ali ne samo kao što bi većina na prvu loptu rekla – filmska na način Džarmuša ili Tarantina, već podjednako Sorentinovska ili bliska onome kako muziku koristi Vong Kar Vaj. Coucou Abel u svojim pesmama kombinuje karakteristike brojnih i naizgled nespojivih žanrova, ali taj “crossover” je potpuno u funkciji priče koju žele da ispričaju i osećanja koje žele da izazovu. Sve i dalje zvuči prepoznatljivo, ali opet novo i sveže. Ili da stavimo stvari u pravu perspektivu: zamislite da sedite u kafani u danu u kojem se (opet) čeka “kraj sveta” i naručujete piće i onda primetite džuboks u uglu. Prosto znate da tamo mora da se nalazi i “Kavana blues”. To je ta pesma, saundtrek za kraj sveta, muzika od koje sve počinje i kojom se sve završava.
Facebook Event & More Info: Coucou Abel / Knap Club
Cena karte u predprodaji iznosi 300rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 400rsd.

Petak, 1. novembar, 22.00
STUTTGART ONLINE

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online nastupiće po prvi put u novootvorenom Klubu Knap u petak, 1. novembra. Popularni Štutgarti su nedavno objavili novi singl “Ako se ikada zapitaš”, a nastup u Knapu će biti promocija istog.

Inače, grupa postoji od 2006. godine, izdali su 3 albuma: Radost svakom domaćinstvu, Prava stvar i Štutgart na vezi. Njihovi singlovi i spotovi zauzimali su prva mesta svih relevantnih domaćih i regionalnih top lista.
Trojac u sastavu Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović euforično najavljuju ovaj koncert:
“Drago nam je što ćemo nastupiti u Knapu po prvi put. Prašićemo 2 sata najveće hitove grupe i mislimo da će ovo biti poslastica za sve ljubitelje prljavog garažnog rokenrola. Dragi prijatelji, dobrodošli!” – ističu članovi grupe Marko, Demir i Bojan.

Facebook Event & More Info: Stuttgart Online / Knap Club
Cena karte u predprodaji iznosi 500rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 700rsd.

Subota, 2. novembar, 22.00 BULLET FOR A BADMAN
 
“Bullet For a Badman” ovim koncertom promoviše svoj novi album “Busola”, te ćete imati priliku da čujete uživo kompozicije sa EP-ja “Mediterranean Leaves” koji je izdat 2018. godine za “Ammonite Records”.
“Bullet For a Badman” izvodi instrumentalne kompozicije bazirane na, funk, afro i jazz ritmovima, kombinujući ih sa gitarskim zvukom i melodičnim duvačkim temama. Grupa je napravila temelјe pod prvobitnim nazivom “Metak Za Zlikovca” i u tom izdanju objavila dva albuma: “Live at Underground Studio” i “Lagos Express”, a posle male pauze i promene nekoliko članova, nastavlјa sa novim kreativnim ostvarenjima pod novim imenom.
Facebook Event & More Info: Bullet for a Badman / Knap Club
Cena karte iznosi 400rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta cena je ista.

Najnovije iz: Sanduče

Iskra Trail na Kosmaju

Staze su osmišljene tako da zadovolje sve nivoe trkačke pripremljenosti, od početnika do iskusnih trkača

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *