fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Eegor nastupa uživo u klubu Drugstore

Nastup će biti održan u četvrtak 20. aprila
18. April 2023.

Eegor – umetnik koji je performansom pesme „Starac Dana” na Pesmi za Evroviziju šokirao gledaoce, održaće solo koncert u beogradskom klubu Drugstore u četvrtak 20. aprila. Očekujte neočekivano jer je ovaj artist svojim dosadašnjim radovima skrenuo pažnju na sebe kao ekscentrični umetnik sa ekstravagantnim stilom oblačenja koji ukrašavaju plišane medice. Eegor će premijerno izvesti svoj novi album kao i obrade poznatih hitova, a nastup će upotpuniti Tara, Ivona, kao i saksofonista Mordekai.

Za zagrevanje pred koncert biće zadužen beogradski DJ i producent Lil Taty (Spotify / Soundcloud) sa svojim setom, a posle koncerta tech house senzacija „Lazar Lazar” napraviće ludu atmosferu svojim groovy zvukom.

Karte su u pretprodaji 500 RSD na linku: https://tickets.rs/event/eegor_6539, a na dan koncerta, na ulazu u klub Drugstore, 800 RSD.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *