fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Elektro-akustični pop sastav DETOUR u BitefArtCafe klubu

Koncert će biti održan 24. maja
10. April 2024.

Detour je nastao kao nastavak benda Yammat, a od 2006. godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Njihov treći album „A što ak’ ja…” postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu „Perjanice novovalnog popa” i nagradu Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Njihova autorska virtuoznost i kreativnost ne prestaje ni danas, a njihovi singlovi poput „Šarena”, „Slavlje”, „Hawaii” i „Klaun” to i potvrđuju. Sada nam ovaj popularni bend donosi priliku da uživamo u njihovim hitovima uživo, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Beogradu ove godine.

Njihova moć leži, ne samo u njihovim najnovijim hitovima, već i u pesmama starijeg datuma, poput nezaboravnih numera kao što su „Ljeto počinje”, „Mjesec”, „Gledano sa strane” i „Prijatelj”, koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma. Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere.

Početkom 2016. godine, Nenad Borgudan ostvario je jedan od svojih najvećih autorskih uspeha sa pesmom „Zaljubila sam se”. Ova numera je osvojila top liste i postala je najemitovanija pesma na radijskim stanicama te godine, čime je Nenad dobio zasluženo priznanje za svoj rad.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka. Bend je ostvario uspehe i sa novijim albumima, poput „Tourdetour”, koji je nagrađen na Rock&Off i Porin nagradama.

U 2023. godini izlazi novo izdanje sastava kojim najavljuju dugoočekivani, veliki, zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.

Ulaznice su dostupne za svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *