fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Elektro-pop duo Taz Chernill u Guvernanti

Nastup će biti održan u nedelju 26. marta, sa početkom u 20 časova
21. March 2023.

Elektro-pop duo iz Moskve i Berlina Taz Chernill u nedelju 26. marta nastupiće u beogradskom baru Guvernanta.

Taz Chernill izdao je dva mini albuma za lejbl Masterskaya, a takođe je nastupio sa Ivanom Dornom kao predgrupa u okviru evropske turneje. Bend je aktivno na turnejama i showcase festivalima (Cologne Jazzweek, Acht Brücken, c/o Pop, Klaeng, Asphalt, PANDA Women itd.), a nedavno je objavio singl Bolela.

Duo aktivno eksperimentiše sa zvukom koji ima mnogo uticaja: od folka do prog-roka. Njihovi živi nastupi odvijaju se u scenografijama i kostimima, kao da su izvučeni iz umetničke galerije u Krojcbergu.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *