fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Fake Trailers i Dodola u Guvernanti

Avangardni hiphop trep muzičar iz Rusije nastupa u Beogradu
16. March 2023.

U subotu, 18. marta sa početkom u 20 časova beogradskoj publici će se predstaviti avangardni hiphop trep muzičar Fake Trailers koji ne samo svojim muzičkim, već i vizuelnim aranžmanima šokira i ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Kao podrška ovom performeru biće prisutna i lokalcima već poznata arthouse pop muzičarka koja nastupa pod pseudonimom Dodola, koja naginje ka sanjarskim Twin Peaks melodijama i puna je raznoraznih iznenađenja. 

Kejti Voznički, a.k.a. je autsajder – multimedijalna umetnica rođena u Klivlendu. Kao član ekspertske grupe američke firme angažovane na poslovima vezanim za razvoj puteva i infrastrukture došla je u Srbiju 2007. godine i tu se zadržala od tada, neminovno odustajući od korporativne karijere. Dodola je Kejtin art-pop projekat koji odlikuju kompozicije emotivne progresije akorda, zarazne i često melanholične melodije, tople analogne sintove i njen jedinstven glas.

Ulaz: 400 rsd

Tagovi:
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *