fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Fine Line Film Festival

Festival kratkog filma Fine line biće održan 19. i 20. novembra od 20 časova u Dvorani Kulturnog centra
17. November 2022.

Prvo izdanje festivala kratkog filma koji nosi ime „Fine Line Film Festival” održaće se 19. i 20. novembra od 20h u Dvorani Kulturnog centra Beograd. U toku dva dana prikazaće se 13 kratkih filmova iz Italije, Švajcarske, Hrvatske, Nemačke, Slovenija, Amerike i Srbije.

„Fine Line Film Festival” stavlja fokus na autore i njihove filmove sa glavnom idejom da poveže Beograd i beogradsku publiku sa delima i autorima iz celog sveta. Festival će ugostiti reditelje, direktore fotografije i glumce selektovanih filmova koji će taj vikend provesti u Beogradu razmenjujući svoja filmska iskustva. Publika će imati priliku da ih lično upozna i učestvuje u živom razgovoru sa autorima (Q&A with filmmakers) koji će se održati u nedelju (20.11.) od 16h – 18h u Poletu u Cetnijskoj. Razgovor će voditi naši glumci Gordana Đokić i Nikola Pavlović.

Filmovi koji će biti prikazani u zvaničnoj selekciji:

„Ženolovci” reditelji Alexandar Ivanović, Lazar Aleksić i Mirza Abdagić (Srbija)

„Intermezzos” rediteljka Višnja Sretenović (Nemačka)

„Draga?” reditelji Maša Đorđević i Danilo Pantović (Srbija)

„Reflections” reditelj Patrik Krajnc (Slovenija)

„Magpie” rediteljka Carola Del Bono (Italija)

„Good German Work” reditelj Jannis Alexander Kiefer (Nemačka)

„You can stay here if you want” rediteljka Sarah Rosen (Amerika)

„Krotki” reditelj Jovan Dimoski (Srbija)

„Sama” reditelj Borna Zidarić (Hrvatska)

„Pištolji i kacige” reditelj Marko Marjanović Marinčić (Srbija)

„2030” reditelj David Champaigne (Slovenija)

Čekaj me ovde” reditelj Aleksa Bokrović (Srbija)

„Lion’s Cage” reditelj Linus Von Stumberg (Švajracska)

Festival će biti organizovan od strane producentske kuće Chedo Films. Prijatelji i sponzori festivala su Dvorana Kulturnog centra Beograd, Kino Krug, Polet i Prinku.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *