fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Fleksibilno radno vreme omogućava i studiranje i hobije

O radu u McDonald’s Srbija iz ugla Nenada Pavlovića
17. October 2022.

Tekst nastao u partnerstvu sa McDonald’s Srbija.

Traženje posla je ogroman izazov, a pogotovo za mlade ljude koji prvi put pokušavaju da nađu posao, bez ikakvog iskustva i vrlo često to izgleda kao nemoguća misija. Srećom, postoje kompanije kao što je McDonald’s, koje imaju odličnu, dugogodišnju saradnju sa omladinskim zadrugama i koje rado zapošljavaju i ljude bez iskustva. Nenad Pavlović, koji ima 19 godina, je sa nama podelio svoje iskustvo rada u Meku, koje nije vremenski dugo, ali je za Nenada i te kako značajno.

„Počeo sam da radim krajem jula u McDonald’s restoranu u Staroj Pazovi. Drugar koji već radi u Meku me je pozvao i predložio da, po završetku srednje škole, i ja počnem iz Meka. Radim kao obučeni radnik na raznim poslovima u restoranu, a preduslov za to je bio da uspešno završim obuku u svim oblastima restorana. Najviše mi se sviđa rad u kuhinji, jer stalno imamo posla, a i ja se pronalazim u kulinarstvu. U Meku sam našao ono što je nama mladima važno, a to su dobra atmosfera na poslu i druželjubivost kolega. Pored toga, s obzirom na to da sam brucoš, upisao sam Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF), važno mi je fleksibilno radno vreme koje kompanija nudi, pa tako u dogovoru sa upravnicom lako usklađujem obaveze na fakultetu i poslu. Ono što sam za ovih par meseci stekao radeći u Meku jesu ozbiljnost i istrajnost, naučio sam da poštujem pravila i procedure koje kompanija propisuje kako bi se sve u restoranu odvijalo nesmetano i bez problema. Pored rada u Meku i studija, hobi mi je servisiranje i održavanje računara, stižem da pomažem tati oko električnih instalacija, igram igrice i istražujem korišćenje raznih programa za uređivanje slika i video zapisa.

Kao što je meni drug preporučio Mek, i ja bih vrlo rado ovaj posao preporučio svim mladim ljudima, srednjoškolcima i studentima, pre svega. Mislim da treba da se pridruže Mek timu jer će, zahvaljujući fleksibilnom radnom vremenu, imati dovoljno vremena i za učenje, a naučiće mnoge stvari, steći neke nove životne i poslovne veštine i znanja, moći da napreduju i uz sve to će zaraditi sasvim pristojan novac koji mogu da ulože u ono što vole.”

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *