fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

FONklame – festival marketing po četrnaesti put

Tema ovogodišnjeg projekta je Digitalni marketing
15. March 2021.

FON-ov centar za razvoj karijere radi na organizovanju četrnaestog po redu projekta FONklame, koji je među studentima poznat i kao ,,festival marketinga’’. Projekat se i ove godine održava u tradicionalnom formatu, kroz program Veče reklama i edukativni deo. Veče reklama će biti održano 17. marta 2021. godine u Kombank Dvorani u 18 časova , a obzirom da su mesta ograničena, biće moguće ispratiti sam događaj i u online formatu. Edukativni deo će biti održan 21. marta 2021. godine u online formatu putem platforme Teams.

Tema ovogodišnjih FONklama jeste Digitalni marketing. Učesnici projekta će imati priliku da na edukativnom delu prisustvuju panelu ,,Zakorači u digitalni svet’’, kao i radionicama iz sledećih oblasti: kreiranje brenda, e-commerce, content marketing, analitika na društvenim mrežama i digitalna strategija. Među našim panelistima su Istok Pavlović i Marko Marijoković, a predavači na radionicama će biti Vladimir Stanković, Aleksandar Dimitrijević, Janja Jovanović, Ivan Bildi i Željko Bošnjak.

Prijave traju do 18. marta, a možete ih pronaću na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Tagovi: fonklame
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *