fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Gin Yard beogradski festival džina pod sloganom Beograd, kleka i reka

Na platou ispred Silosa na Dorćolu, 9. i 10. septembra, biće održan prvi beogradski festival džina
1. September 2022.

Prvo izdanje beogradskog festivala zanatskog džina „Gin Yard” dešava se 9. i 10. septembra na platou ispred Silosa Beograd na Dorćolu. 

Pod sloganom „Beograd, kleka i reka” želimo da upoznamo publiku sa brojnim lokalnim proizvođačima ovog popularnog pića, ali i da bolje približimo sve prisutniju kulturu pripremanja i ispijanja koktela baziranih na džinu.

Džin tonik, džin fiz, Tom Kolins samo su neka od pića koja ste navikli da naručujete u vašim omiljenim barovima, a za vreme trajanja Gin Yarda isprobajte mnoge druge, na 15 štandova sa preko 40 različitih džinova. 

Na radionicama naučite kako da napravite savršeni džin tonik u kućnim uslovima, koje biljke su idealne za začinjavanje i ukrašavanje ovih koktela, a omiljeni brend sa festivala odnesite kući kupovinom u našem Gin Yard shop-u po promotivnim festivalskim cenama. 

Young Salt, Pop stone, Mr. Chura, Perun, Zločin i Kazan, Ginfinity, Sinner, Talason, 2 Tales, Mali Kazan su domaće etikete koje će nastupiti na festivalu sa svojom raznovrsnom ponudom džinova, a od inostranih  premium brendova probaćete: Hendricks, Brockmans, Elephant, Martin Millers, Old Pilots, Le Tribute, Cobalto, Robymarton, Alhemist, Porto Fino, Nordes i Monologue.

Uživajte u zalasku sunca na Dunavu uz ugodan muzički program i provedite poslednje dane leta sa prijateljima i omiljenim pićem od kleke.

Cena dnevne karte je 700 dinara, a uz ulaznicu dobijate Gin Yard čašu koju ćete koristiti za vreme festivala, ali i u vašem domu i na taj način dati mali doprinos očuvanju životne sredine. Karte se prodaju na ulazu na festival.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *