fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Gradstor Design Hub od srede na novoj lokaciji – u Gradskoj galeriji KC Grad

Gradstor Design Hub predstaviće deo svoje ponude za proleće - leto na novoj lokaciji
16. June 2020.

U sredu, 17. juna od 17h  Gradstor Design Hub predstaviće deo svoje ponude za proleće – leto na novoj lokaciji, u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad, u ul. Braće Krsmanović 4 u Beogradu.

Gradstor Design Hub posvećen je promociji i plasiranju radova domaćih umetnika i dizajnera. Funkcioniše kao showroom koji predstavlja aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, aksesoara i upotrebnih predmeta za kuću, kao i zanimljive projekte iz oblasti primenjene umetnosti.  Gradska galerija Kulturnog centra Grad, po zatvaranju prostora u Pop Lukinoj 1, od sada je nova lokacija Gradstor-a na kojoj se mogu pogledati MajMaj kolekcije dizajnerke Ljudmile Stratimirović, torbe Miloša Sarića i Kroshe studija, kao i nakit Vedrane Petrovske i Nenada Stojakovića.

MajMaj je modni brend osnovan 2017. godine sa ciljem da stvori jedinstvene komade odeće ograničenih serija rađenih po meri. Namenjen je savremenim ženama, a dizajnerka Ljudmila Stratimirović je, svoje dugogodišnje iskustvo u oblastima dizajna i bavljenja umetnošću i umetničkim projektima, pretočila u inspiraciju za nastanak unikatne modne linije sa održivim pristupom.

Gradstor Design Hub Showroom biće otvoren svake nedelje, od srede do subote u terminu od 17 do 20h, a posetioce očekuju i promotivne cene na kolekcije modnog brenda MajMaj.

Naslovna fotografija: Ema Bednarž

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *