fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Guess it modna revija u Beogradu i Novom Sadu

Novosadski Guess it je planiran za 5. i 6. maj u kulturnim stanicama Eđšeg i Liman (Omladinski centar), dok se Guess it u Beogradu planira za septembar
12. April 2023.

Guess it je modni događaj koji za cilj ima promovisanje održive mode, mladih dizajnera i malih domaćih biznisa. Taj cilj se ispunjava kroz tri segmenta događaja: modna revija, panel i showroom.

Prošle godine Guess it je održan 19.05. u klubu Drugstore, dok se ove godine planira održavanje događaja u Novom Sadu i Beogradu.

Novosadski Guess it je planiran za 05.05. i 06.05. u kulturnim stanicama Eđšeg i Liman (Omladinski centar), dok se Guess it u Beogradu planira za septembar.

Inspiracija za Guess it event došla je iz razumevanja problema brze mode i shvatanja da na našim prostorima ne postoji atraktivan događaj za mlade koji će se baviti temama ekologije i modne industrije.

Kroz atraktivan događaj žele da informišu pre svega mlade ljude o štetnosti preteranog konzumerizma. Takođe, jedan od ciljeva je i da
skrenu pažnju na to da brza moda nije samo ekološki problem, već i socijalni jer mnogi radnici brze mode rade u nehumanim uslovima.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *