fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Hali Gali: Cunami od 15. oktobra u Beogradu

Ukupno 25 izvođača u 3 dana na 3 lokacije
13. October 2020.

Treće izdanje Hali Gali događaja biće održan u periodu od 15. do 17. oktobra. Glavni događaj dešava se u Dragstoru i 16. i 17. oktobra, dok će u četvrtak 15. oktobra biti zagrevanje u Zaokretu.

Hali Gali je bujica bendova koja se nekontrolisano rađa iz višemesečne inkubacije sa željom da pojede vašu depresiju. To je potisnuti glas koji ti noktima grebe unutrašnjost stomaka i vriskom poziva na ludilo. To je CUNAMI koji lomi, topi, diže i spušta, na talasima beskonačne energije spreman da te u 4 dana pakla potpuno raznese. Hali Gali je more koje će potopiti sve novo i normalno, pa ćemo videti šta posle,” navode organizatori.

U četvrtak 15. oktobra u Zaokretu biće organizovana promocija HALI GALI novina i nastupiće Nađa, Sergio Lounge, Sam Perry i Turisti sa DJ setom.

Dogs in Kavala, Dingospo Dali, Gazorpazorp, Larska, Na5a, Neprijatno Mi Je, Nihil and the Dopesmokers, Stevie Whisper i Savana očekuju publiku u petak 16. oktobra u Dragstoru.

Na glavnom događaju u Dragstoru u subotu 17. oktobra nastupiće Lednik, Proto Tip, Prljave Sestre, Roza, Samalas, Tortura, Feloneezy, Cuban Chamber of Commerce, Šajzerbiterlemon i Yan Dusk.

Karte su u prodaji u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 500 dinara po danu.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *