fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Hali Gali predstavlja petodevni festival pod nazivom – Tutti Frutti

Stiže Hali Gali Tutti Frutti, petodnevni festival koji nadražava sva čula
18. August 2021.

Poznati beogradski muzički spektakl Hali Gali, ove godine prestavlja novo, četvrto izdanje!

Hali Gali se transformiše u petodnevni festival na četiri lokacije (Dragstor, Muzej Jugoslavije, Zaokret i Kula u Cetinjskoj ulici), a odvijaće se od 25. do 29. avgusta. Kao glavni motiv festivala Hali Gali bira složenicu Tutti Fruti, aludirajući raznovrstan program kojim će okupirati ne samo različite prostore tokom poslednje nedelje avgusta, već i vašu apsolutnu pažnju i sva čula!

Hali Gali Tutti Frutti nudi najšareniji program do sada pa će tako na festivalu nastupiti preko 30 izvođača. Prvog dana, u sredu 25. avgusta, festival će otvoriti najveća ruska lajv atrakcija 21. veka – Shortparis! Momci iz Sankt Peterburga, poznati po svom umetničkom pristupu elektronskoj muzici, atraktivnom scenskom nastupu i po otkačenim i šokantnim spotovima nastupiće u klubu Dragstor, uz podršku bendova Boris Milić i Св. Псета, repera Yan Dusk-a i DJ Matej Rusmir-a.

U četvrtak i petak Tutti Frutti povorka se seli u Zaokret gde prvog dana nastupaju Niko Nikolić, Igor Božanić, Milf Magnet, Lon i J Rockers, a drugog, u petak, Stroberiz, Iva Lorens, Tam i Cuban Chamber of Commerce. U subotu u Zaokretu će DJ set imati i kreator ovogodišnjeg vizuelnog identiteta festivala – ANDRIA.

Subota 28. avgust je rezervisana za najveću žurku u okviru petodnevnog spektakla, te će u Dragstoru žurka biti podeljena na dve bine, a izvođači Repetitor, Gazorpazorp, Roza, Auf Wiedersehen, Proto tip, Andreja, subotički Ana Never, makedonski Blackstate, kolektivi Zicer Inc, B.R.O. i Trap koliba,  kao i DJ-evi Do the Math, AmHi i UBICA obećavaju nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati.

Festival će biti zatvoren u nedelju, nastupima bendova Vizelj, KOIKOI i Tipon na letnjoj bini Muzeja Jugoslavije u okviru njhovog letnjeg serijala “Leto u MuzeYu”.

Pored muzičkog programa, festival će premijerno imati i prateći program koji uključuje radionice, diskusije i predavanja koja će se baviti aktuelnim temama koje se tiču subkulturne umetnosti i muzičke industrije. U Kuli, novom, još uvek neotvorenom prostoru u Cetinjskoj ulici, imaćete priliku da prelistavate otvorenu biblioteku fanzina koju prikuplja i kurira Aleksa Vitorović dok će kolektivi Matrijaršija i Belgrade Raw biti prisutni sa svojim izdanjima i printovima. O ostalim radionicama i programima informišite se na fejsbuk i instagram kanalima Hali Galija.

Od požara, preko galopa i cunamija, prepremite se za Tutti Frutti, najšareniju i razigraniju žurku u gradu koja će trajati pet dana, bez prestanka!

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *