fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Interaktivni susret sa lekarskim timom, u okviru kampanje #NaTebiJe

Interaktivni onlajn događaj organizuje se 21. oktobra u 19 časova, u cilju vraćanja poverenja mladih u vakcinaciju
21. October 2021.

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava zajedno sa Populacionim fondom Ujedinjenih nacija u Srbiji i Studentskom poliklinikom u Beogradu poziva mlade da se 21. oktobra u 19 časova pridruže interaktivnom događaju #NeBudiBagUMreži i saznaju odgovore na sva svoja pitanja i nedoumice koje imaju u vezi imunizacije i koronavirusa direktno od lekarskog tima sa dugogodišnjim iskustvom u rada sa mladima i za mlade. Gosti na događaju su: Prim dr sc med Mila Paunić, specijalistkinja epidemiologije, prof. Miloš Marković, specijalista imunologije, i dr Marijana Pešić, specijalistkinja opšte medicine. Osim lekarskog tima, na pitanja mladih odgovaraće i Vladica Ilić, pravnik iz oblasti ljudskih prava.

Prijave za događaj se vrše putem linka: https://forms.gle/pN3NyRePipyuYU5U7„U danima kada brojevi rastu, a dezinformacije i lažne vesti više nego ikada kruže internetom, mladima je jako izazovno da donesu ispravne odluke za sopstveno zdravlje,” kaže Milica Mutavdžić, saradnica Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava i dodaje da je veoma važno da mladi budu kvalitetno informisani iz pouzdanih izvora, jer se inače nalaze u paradoksu protivrečnih informacija koje su im na dohvat ruke. „Predstojeći događaj daje priliku mladima da direktno saznaju sve što im nije jasno ili ih zbunjuje, na jednostavan i neposredan način, od strane tima koji se bavi mladima i radi za mlade.”

Događaj je deo aktuelne kampanje #NaTebiJe koja ima za cilj ponovnu izgradnju poverenja mladih u vakcinaciju i preporuke struke u vezi sa imunizacijom i epidemiološkim merama. U okviru kampanje objavljeni su spot #MenjajBrojke (link), edukativni posteri, liflet sa najčešće postavljenim pitanjima mladih (link), kao i email adresa stručnog tima Studentske poliklinike [email protected] na koju mladi svakog trenutka mogu uputiti svoje nedoumice i pitanja.

Kampanju #NaTebiJe, uz podršku partnera, sprovodi Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava zajedno sa Populacionim fondom Ujedinjenih nacija u Srbiji i   Zavodom za zdravstvenu zaštitu studenata Beograd.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *