fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

International Love u Dragstoru

Radar u saradnji sa Kravom 22 organizuje veliku žurku koja će biti održana 1. septembra
24. August 2023.

Krava i Radar pozivaju vas na back to school međunarodnu žurku i proslavu drugog rođendana u petak 01. septembra, u klubu Drugstore. Muziku će vrteti devet DJ-eva, od kojih tri dolaze iz Španije, Ujedinjenog Kraljevstva i Grčke dok je ostatak DJ-eva iz Srbije.

Brava (SP) : Zavisna od glasnih, energičnih melodija, što se nesumnjivo ogleda u njenim setovima. Možete očekivati da ćete ići na putovanje kroz više žanrova i muzičkih stilova koji otežavaju prostor i vreme. Ona ima moć da širi punu energiju svojim galaktičkim pokretima. Pod uticajem studija na filmskoj školi i stvaranja sopstvenih pesama, BRAVA je performativna kombinacija. Svirala je na festivalima i klubovima širom sveta kao što su Coachella (Kalifornija), Sonar, Primavera Sound (BCN), HOR (Berlin), La Machine du Moulin Rouge (PARIZ), MusicBok (LISBOA), Vorm (ROTTERDAM), La Graviere (ŽENEVA), Ton of Brik (LONDON), Stereo (GLASGOV) i u celoj Španiji. Njena sesija u kotlarnici ima preko 350 hiljada pregleda. Ona se vraća u Drugstore posle godinu dana da podeli vrućinu sa beogradskom publikom.

Skelecta (UK) Priznati DJ svetske klase i producent u Bass/Grime/Garage muzici. Njegove impresivne karakteristike možete proveriti na različitim platformama kao što su: BBC Radio 1 & 1ktra, UKF Music, Adidas Football, Rinse FM, Beats 1, Kiss FM, THUMP, Mikmag, Clash Mag / Clash Music, Vunderman Thompson, DJ Mag, Pigeons i avioni, kompleks i više. Nakon gostovanja u Škotskoj, Engleskoj, Austriji, Holandiji, Belgiji, Nemačkoj, Češkoj, Italiji, Poljskoj, Bugarskoj i Francuskoj, konačno dovodi žurku u Srbiju

Feloneezy (RS) Nema potrebe da predstavljamo našeg prvog lokalnog DJ-a, ali hajde da to ipak uradimo: on je svestrani DJ koji zauzima sve relevantne klubove na evropskoj sceni i crpi uticaje sa svih strana. Njegov glacijalni ambijent i mišićave perkusije iz daba, džungle i grime-a naći će vas na podijumu za igru. U međuvremenu, njegova sklonost prema nepoznatim zvucima kao što su folk i psih rok će vas iznenaditi.

Praktikal (RS) Debitovao je širom sveta sa zloglasnim lokalnim klubom.Sutra. Neki bi ga mogli nazvati budućim zvučnim pejzažom Dunava. Dođite (ponovno) otkrijte ovaj dragulj groovi ritmova i oslobođene zabave.

Pink.Wav (GR) Ne prvi put u Beogradu, ali prvi put u Drugstore za ovog atinskog di-džeja. Mogli ste da je slušate u poslednje vreme na radiju NTS. Ona unosi ukusnu ženstvenost na podijum za igru dok otvara svoj impresivni kabinet zvučne radoznalosti.

Urban Farming (RS) Legenda kaže da su nekada bili poznati kao festival nasilja. Ipak, hajde da pričamo o efektima a ne o mitu: ovaj novoosnovani duet je nešto najplodnije i najzanimljivije što se beogradskoj elektronskoj sceni dogodilo u dugo vremena.

Ghetto Uni (RS) Umetnik, di-džej, muzičar… Pavle radi sve, ali do savršenstva. Geto Uni je postao prepoznatljivo ime u Beogradu i učestvovao je u izgradnji ustanove kisobran.

Matkec (RS) DJ otvorenog formata iz Beograda, Srbija. Najpoznatiji po svojim setovima u Amneziji koji sviraju hip-hop i trap muziku. Njegovi DJ setovi uključuju mnogo fuzije između hip-hopa i elektronske muzike sa velikim uticajem britanske kulture i žanrova kao što su garage, britanski bassline, grime i drum’n’bass. Teški tehno i haus ritmovi ispunjeni puno ludih brejkova bubnjeva i uvek ukrašeni nekim od najboljih rep i grime vokala na vrhu.

Mirko Babić (RS) Deo ekipe Gomila, najplodnijeg i najprefinjenijeg vojvođanskog kolektiva, Mirko Babić, rasplesaće vas do suza.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *