fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

ISHOME dolazi u Karmakomu

Nastup je zakazan za 27. januar
22. January 2024.

ISHOME, koja je debitovala u Srbiji pre 12 godina na Exit festivalu, vraća se sa velikim samostalnim koncertom koji će biti održan 27. januara u Karmakomi. ISHOME će pred beogradskom publikom predstaviti svoje dosadašnje kompozicije, kao i nove, neobjavljene radove.

Mira je rođena u Nahodki, na Dalekom istoku Rusije, na obali Japanskog mora. Njena muzika odražava beskrajne pejzaže karakteristične za tu regiju. Vrlo rano u svojoj karijeri elektronske muzičarke, Mira je shvatila da su žanrovke barijere suviše ograničavajuće za nju. „Eva”, jedan od njenih prvih EP-ova, dobar je primer njenog pristupa: stavlja futuristički garage, višeslojni dub ambient i tehno sa upečatljivim melodijama pod zajednički nazivnik.

Njen debitantski album „Confession”, objavljen 2013. godine, postao je manifest njenog novog muzičkog jezika. Njeni sanjivi, melanholični tonovi odmah su privukli obožavaoce širom sveta i privukli hiljade posetilaca na njene koncerte u Rusiji.

ISHOME i Mira, njen drugi alias, tamni alter ego pod imenom Shadowax, stekle su kultni status tokom poslednjih 15 godina. Visoke tačke umetničke karijere uključuju nastupe na velikim festivalima poput Exit-a, pominjanje u izveštajima globalnih muzičkih medija, filmske kredite kao kompozitorka, ali i njene nastupe na Boiler Room-u i NTS radiju.

Karte možete nabaviti putem linka: Ishome | 27.01 Karmakoma (ticketscloud.com)

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *