fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Ivan Jegdić, Dram i Keni nije mrtav u Nišu i Zaječaru

Live party sastavljen od indie, pop, etno, trap, punk pesama koje izvode Ivan Jegdić, Dram i Keni Nije Mrtav.
20. December 2019.

Hešteg indiegas, hešteg boljičovek, hešteg pusticuglas. Ovi slogani ne donose samo običnu svirku tri benda – to je žurka sa tri strava ekipe na bini. Live party sastavljen od indie, pop, etno, trap, punk pesama koje izvode Ivan Jegdić, Dram i Keni Nije Mrtav.

Rezidentura novih autora se posle krcatog Novog Sada i rasprodatog Kruševca, 24. januara seli u Niš u klub Feedback, a zatim i u Zaječar u Omladinski centar, dan kasnije, 25. januara.

Ivan Jegdić je pevač specifičnog glasa, student istorije i autor pesama koje su osvojile srca širom regiona. Jedan je od najslušanijih izvođača na platformi Spotify i van ex-YU područja, tačnije u Bugarskoj. Spojem epskih motiva, modernog trep zvuka, pop i rock aranžmana, Ivan sa bine deluje vrlo iskreno i emotivno.

Jedan deo večeri pripada synth-indie-too-much-pop bendu Dram, koji će 25. decembra objaviti svoje prvo izdanje. Prave sjajne žurke i publiku vrlo lako nateraju na đusku i ples. Četiri glasa, synth, seabord, midi, gitare, bubanj, bas na bini, a ispred, uglavnom ženska publika.

Tročlana atrakcija, netipična scenska pojava, spoj snažnih rifova ali i plesnih melodija – Keni Nije Mrtav. Ovaj bend spada u red onih sastava koje jednostavno morate čuti i videti uživo. Iza sebe imaju preko 50 nastupa, a kao debitanti na sceni našli su se i na listi 10 bendova koje ste morali čuti na Exitu 2019. Ovih dana očekuju i mastere svojih prvih zvaničnih traka.

Za oba događaja prvih 50 ulaznica dostupno je po ceni od samo 250 dinara, a možete da ih nabavite u Galileo toursu u Nišu i Vintage Shopu u zaječaru. Prvi kontigent ulaznica za niš skoro je rasprodat, a karte za koncert u Zaječaru puštene su u prodaju 20. decembra.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *