fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Jazz sredom #17 – Space Jam trio

Svake srede u Kuglašu održavaju se Jazz večeri, a ovoga puta, nastupiće Space Jam trio
22. February 2022.

Jazz večeri se održavaju svake srede u Kuglašu, uz novi program. Jazz sredom #17 biće održan u sredu, 23. februara od 19 časova, a vodiće ga Space Jam trio.

Space Jam trio naoštren je fank, afrobeat i brazil gruvovima sa specifičnim elektronik/esid pristupom. Čine ga: Borko Nikolić (gitara/vokal/elektronika), Vukan Potežica (bas gitara/kontrabas/vokal) i Marko Remenjak (bubanj/kosmik gruv).

Pored originalnih kompozicija, na repertoaru će se naći poznate fank i fjužn numere, kao i džez standardi, a nakon toga sledi otvoren jam session, na kom su svi su dobrodošli da se priključe.

Ulaz će se naplaćivati 250 dinara, ali organizatori navode da ulaznice ne moraju da plaćaju studenti FMU koji imaju indeks sa sa sobom kao ni muzičari koji će svirati (ali moraju imati instrument sa sobom – bubnjari palice, pianisti indeks ili note). Takođe, studenti bilo kog fakulteta ili srednjoškolci koji sa sobom imaju ideks ili đačku knjižicu plaćaju ulaznicu 150 din.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *