fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Kampanja Podrži Super devojčice

Alternativni centar za devojke pokrenuo je kampanju u okviru koje prikupljaju sredstva za stipendije koje će biti dodeljene devojčicama
5. September 2022.

Udruženje Alternativni centar za devojke iz Kruševca pokrenulo je kampanju pod nazivom „Podrži Super devojčice“.

Namera im je da u ovoj godini uz podršku građana/ki i različitih pravnih lica podrže najmanje 10 devojčica, uzrasta od 8 do 14 godina, kako bi nastavile da neguju i razvijaju svoje talente u oblasti nauke, umetnosti i sporta. Podrška se odnosi na dodelu pojedinačnih jednokratnih stipendija u iznosu od 25.000,00 rsd.

Stipendije će biti dodeljene 11. oktobra, na Međunarodni dan devojčica, koji je posvećen podizanju svesti javnosti o položaju devojčica širom sveta i potrebi da se njihov položaj unapredi.

U periodu od 1. do 31. septembra trajaće donatorska kampanja, sa ciljem da se prikupi Iznos od najmanje 330.000 rsd. Sredstva koja prikupljaju biće raspoređena na stipendije i logističke troškove organizovanja Svečane dodele stipendija.

Građani/ke sredstva mogu uplatiti elektronskim putem preko platforme Donacije. rs. ili na tekući račun organizacije Alternativni centar za devojke, koja je organizator kampanje.

 Više o načinima doniranja možete videti na:

https://www.donacije.rs/projekat/super-devojcice/

Već je obezbeđena podrška Trag fondacije, koja će svaki iznos koji građani/ke uplate duplirati do iznosa od 400 000,00 RSD, čime  će veći broj devojčica dobiti potrebnu podršku!

„U 2021. godini smo zahvaljujući donacijama građana i građanki uspele da prikupimo 431.734 rsd. To nam je omogućilo da dodelimo čak 16 stipendija devojčicama širom Srbije”, poručuju iz centra.

Više o uspesima prethodne kampanje možete saznati na:

https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

Tim koji stoji iza organizacije kampanje „Podrži super devojčice”, veruje da svaka devojčica poseduje Super moći koje treba otkriti! Kada ih podržavamo da razvijaju svoje Super moći, one mogu da promene svet na bolje!

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *