fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Koncert na Zidiću: sv. Pseta

Počinje 8. sezona Koncerta na zidiću
17. June 2020.

U subotu, 20. juna od 20h na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda, nastupiće bend sv. Pseta, čime počinje 8. sezona Koncerta na zidiću.

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U osmoj sezoni, nastavljamo da svake subote, od 20. juna do kraja avgusta, na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Zidić ispred DOB-a subotom od 20:00 i ovog leta biće malo umetničko žarište na otvorenom, mesto susreta, druženja i uživanja. Scena u srcu grada, otvorena je za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade kreativce koji stvaraju autorsku muziku. Zidić je među njima posebno omiljen, jer  im često pruža prvu priliku da pokažu šta sve umeju pred širokom publikom, slučajnom i namernom, svih generacija. Jedinstveno putovanje kroz pank, metal, džez, elektroniku, hip-hop, bluz, rok, alternativu – sve ono uzbudljivo što može da pruži muzika!

Bend sv. Pseta u svom nastajanju počinju kao duo, bubanj i gitara, počev od 2018. godine neumorno haraju binama i opčinjavaju vaše bubne opne svojim instrumentalnim milozvučjem. Iz želje za ekspanzijom kako svojih vidika, tako i svog zvuka, sastav početkom 2019. godine dobija i trećeg člana.

Sada je to furija sačinjena od tri nekotrolisana psa koja svojom neurotičnošću prosto lome prostor oko sebe, uvlačeći neposredne učesnike u vrtlog burnih emocija – prvo te prime, pa te onda ispljunu, i tako u krug. Razrogačićeš oči usled nedoumice šta te je snašlo, dok oni dominiraju prostorom, nećeš ni osetiti kako su te spontatno uvukli u mantru neumornih ritmova, koji mame tvoje telo da se ukačiš u vrzino kolo, a onda kreće apstinetska kriza, preklinješ da se igra nastavi, a oni te beskopromisno ostavljaju u žudnji za novom vožnjom, no na vidiku ništa, sve do novog paklenog susreta.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *