fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Konkurs za prijavu za stipendiju Boris Trivan

„Svaka stvar, situacija ili osoba mogu biti životna prilika ako znaš šta tačno želiš i ako voliš da se igraš.”
30. October 2020.

Reči Borisa Trivana i ove godine inspirišu i pokreću mlade koji su zainteresovani za učenje u oblasti digitalnog marketinga da se prijave za stipendiju koja nosi njegovo ime. Namenjena je svim mladim ljudima koji su tek završili svoje studije ili su na tom zadatku, a žele dodatna znanja iz oblasti digitalne komunikacije i digitalnog marketinga.

Boris Trivan je na Institutu za digitalne komunikacije (DCI) koji je osnovao sa Anom Mirković uvodio novine, istraživao i pokretao kreativne projekte, ali i inspirisao druge poslovno ali i privatno. Programska direktorka Instituta Sanja Knežević kaže:

Boris je uvek bio posvećen konceptu celoživotnog učenja ili učenja kroz ceo život. U digitalnom marketingu, kojim se bavio, to je jedini održivi koncept – ako prestanete da radite na sebi – u tom poslu brzo prestanete da postojite. Digitalni mediji su Borisu promenili život i profesiju, on je po primarnom obrazovanju bio arheolog (jedan od najboljih egiptologa sa naših prostora), a postao je neko ko živi i radi digitalnu komunikaciju i digitalni marketing na način koji menja tokove, kreira trendove i pravi razlike.

Zbog svega toga, mi sa Instituta smo ustanovili stipendiju Boris Trivan. Želimo da svake godine jednoj mladoj osobi damo priliku da promeni svoj život, trasira svoj put u nečem novom, uvek aktuelnom, na način koji pravi razliku. Svi mi sa Instituta za digitalne komunikacije znamo da će Boris svojom energijom, posvećenošću pravim vrednostima, vrcavošću, šarmom i znanjem zauvek biti sa nama i u nama. Želimo da stipendistima, mladim ljudima na početku karijere, prenesemo mnogo znanja i delić ushićenja sa kojim su naši polaznici godinama čekali Borisov modul jer je to uvek bio savršeni miks ogromne količine znanja o digitalnim medijima, komunikacije i šarma koji se rečima teško može opisati. Mi verujemo da živeći sve Borisove vrednosti i prenoseći ih na mlade – slavimo njegov život. Jer je zaista vredan slavljenja.”

Sipendija je prvi put dodeljena u maju 2019. a do sada je nekoliko mladih dobilo priliku da zakorači u svet digitalnog marketinga. Oni prenose svoja iskustva i utiske u želji da inspirišu svoje vršnjake i vršnjakinje da se prijave na ovogodišnji konkurs.

Ono što Institut za digitalne komunikacije čini posebnim su definitivno ljudi i njihova energija. To je mesto na kom se znanje nesebično deli, gde ima puno stprljenja i razumevanja. Stipendija Boris Trivan mi je omogućila da od njih učim svaki dan. Ne pričam samo o poslu, već generalno o životu i komunikaciji. Stipendija mi je pomogla da shvatim čime želim da se bavim, a to je digitalni marketing, konkretno na društvenim mrežama. Stekla sam osnovno znanje u ovoj oblasti, a zatim i volju i priliku da se usavršavam, na čemu sam neizmerno zahvalna. Mislim da je veoma važno pružiti mladima šansu i ovakav oblik edukacije, jer zaista verujem da je to oblast koja je dominantna i koja se svakodnevno menja, raste, napreduje, a biti stalno u toku, ispratiti sve promene, prilagoditi se njima, uvideti njihove dobre i loše strane, naučiti kako ih iskoristiti u poslu i životu su veštine koje su mladima u ovom „brzom“ svetu zaista neophodne.”

Sara Babić

Ova stipendija mi je zaista promenila život u bukvalnom smislu, moj pogled na svet, kreativnost, digitalne tehnologije i naše potencijale u današnjem ubrzanom vremenu se u potpunosti promenio. Na Institutu sam neke svoje veštine dodatno usavršila, ali sam još više potpuno novih stvari naučila. Volela bih da ova stipendija uvek prenosi tu poruku o promeni, podršci, kreativnosti i da podstiče mlade da u digitalnoj budućnosti ne vide razlog za strah nego pronalaze prilike za nove ideje.”

Lana Nikolić

“Stipendiju Boris Trivan posmatram kao priliku i šansu da napredujem u profesionalnom i privatnom životu. Drago mi je što sam imao tu čast da upoznam divne predavače i ljude koje danas mogu da nazovem i kolegama. Digitalni svet se iz dana u dan menja i nisam ni bio svestan koliko se i mi menjamo i usavršavamo dok se prilagodjavamo trendovima koje diktira novo doba. Stipendija je odličan korak za milenijalce koji žele dodatno da upoznaju ovaj svet i kroz njega ostvare svoj pun potencijal.”

 Igor Pavić

Pošalji svoj CV i motivaciono pismo do 1. decembra na [email protected] i možda baš ti dobiješ priliku da  odslušaš sve naše programe i polažeš ispite za međunarodno akreditovane kurseve.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *