fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

KONTEH – dvodnevni sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

16. Sajam biće održan 21. i 22. marta u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu
21. February 2023.

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi je dvodnevni sajam koji se tradicionalno održava u holu Fakulteta tehničkih nauka u okviru kojeg se kompanijama učesnicama pruža prilika da se predstave studentima, da ih zainteresuju za tehnologije i oblasti kojima se bave, kao i da im predstave svoj program stručnih praksi i zapošljavanja.

Ove godine se organizuje 16. Sajam u okviru kog se očekuje preko 30 kompanija učesnica iz raznih tehničkih oblasti čiji su stručni kadrovi studenti i diplomci Fakulteta tehničkih nauka.

Sajam je prvi put organizovan 2006. godine kao inicijativa da se tadašnjim studentima pruži prilika da upoznaju kompanije iz države, a isto tako da se kompanijama otvore vrata fakulteta i time ostvare kontakti između diplomaca i industrije.

KONTEH je proglašen za najbolji sajam zapošljavanja 2007. godine od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Sajam organizuje studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad u želji da studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu predstavi mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji i time ih motiviše da ostanu i svoju karijeru započnu u Srbiji. Ovaj jedinstveni Sajam pored mogućnosti za zapošljavanje, nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi čime kompanijama stvara priliku da se povežu sa dva važna aspekta za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao). Svaki Sajam privlači sve veći broj učesnica te očekuju da će se trend povećanja njihovog broja nastaviti i na ovom Sajmu.

Tokom prethodnih petnaest veoma uspešnih Sajmova zapošljavanja sakupljeno je preko 5000 kvalitetnih biografija. Na taj način su pomogli mnogim studentima da pronađu posao ili mogućnost usavršavanja u nekoj od kompanija-učesnica.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *