fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Luka Rajić i Iva Lorens na zajedničkoj turneji

Mini turneju po Srbiji Luka i Iva započinju 24. februara nastupom u Valjevu
17. February 2023.

Luka Rajić i Iva Lorens, jedni od najprimećenijih kantautora na lokalnoj muzičkoj sceni, idu u zajedničku avanturu odnosno na mini-turneju po Srbiji. Čekaju ih tri datuma, i to u Valjevu (pivnica Tchardak), Kragujevcu (SKC) i Nišu (Feedback) – a sve to dok oboje najavljuju uzbudljive stvari u njihovim karijerama.

Luka Rajić je jedan od neophodnih izvođača regionalne muzičke scene – autentičan muški vokal, muzikalno i produkcijski razigran muzičar, kreativac istančanog vizuelnog identiteta – koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja. Eksperimentišući i plutajući kroz žanrove iza Luke nalaze se četiri singla („Ne izlaziš mi iz glave”, „Ludim”, „Eksplozija Emocija” i „Ljubimo se”), dva EP izdanja („Ludim od kluba”, „EKSPLOZIJA EMOCIJA”) gde su i remiks saradnje sa pocket palmom, Jymenik, kao i sastavima MOO PLANE, andreja, Hibrid i LYE.

Dok je u studiju inspirisan elektronskim zvukom i dream pop-om, Luka Rajić nastupajući sa bendom uživo vešto uvodi i soulful energiju. Vođen osećajem i prilikama da pripada talasu nove muzičke energije, Luka Rajić je sa svojim bendom nastupao kao predgrupa bendu Buč Kesidi na Kalemegdanu i u Zagrebu, kao i na nekolicini festivala u Novom Sadu, sa najvećim nastupom na beogradskom festivalu piva – Belgrade Beer festu.

Iva Lorens je kantautorka koja se krajem 2021. godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. „Iva Lorens je obećanje jednog novog, ponosnog srpskog mainstreama”, izjavio je Dragan Ambrozić. Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa levorukim pančevačkim boj bendom Buč Kesidi, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret, koji je radio muziku zajedno sa Ivom. Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima. Njena prva pesma „Svitanje” ubrzo je postala favorit publike, te su je i čitaoci Oblakoder magazina proglasili za pesmu 2021. godine. Početkom leta 2022. najavila je saradnju sa svetskim pop pevačem Džejson Derulom koji joj je bio mentor u okviru Tuborg Open kampanje i pomogao da napravi svoj sledeći singl „2 do 4”. Debitanski album Ive Lorens možemo da očekujemo 24. marta, do tada pesme na albumu koje se nestrpljivo očekuju u digitalnom izdanju Iva izvodi uživo zajedno sa svojim ženskim bendom.

Karte za nastup u Valjevu se mogu kupiti u pivnici Tchardak, za nastup u Nišu u Vintage Shop-u, dok se ulaznice za koncert u Kragujevcu ne naplaćuju.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *