fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Mala koncertna mesta udružuju se za svoj prvi festival SUBSTRAT

Festival će biti organizovan u klubu Močvara, u Zagrebu, od 8. do 10. marta
24. February 2023.

Eenlarge je projekat koji okuplja više od 11 koncertnih mesta u pet različitih zemalja. Kvaka je jedna od lokacija u Srbiji pored SKC Kragujevac, Zentropije u Senti, a uskoro će joj se pridružiti i KC Lab u Novom Sadu. (saznajte više o projektu ovde)

Eenlarge organizuje svoj prvi mali regionalni festival „SUBSTRAT“ sa edukativnim sadržajem za muzičke profesionalce na regionalnoj sceni, u klubu Močvara, u Zagrebu, 8, 9. i 10. marta. Ovo je prvo izdanje putujućeg festivala koji će se svaki put fokusirati na drugu lokalnu scenu, pozivajući domaće i strane umetnike i profesionalce da unaprede nezavisni sektor u regionu, izdignu ga iz andergraunda za zdrav i uvek cvetajući muzički ekosistem.

Fokus King iz Zaječara, u četvrtak će uživo izvesti svoj elektronski minimal set sa izraženim elementima tropical basa, daba, regea, kumbije i džangla, kao i hip-hopa i drum&bass-a. Fokusov zaštitni znak su vokali na njegovom maternjem jeziku uz muziku za koju generalno očekujemo ili engleski ili nikakav tekst. Fokus King dolazi u Zagreb sa gostom iznenađenja koji će mu se pridružiti na bini.

Laplander (bend koji čine „Niko Nikolić“ i „Azza i Kapale“) predstavlja sve što perspektivna beogradska scena može da pruži. Njihovi muzički kolaži, sa sirovim zvucima i zanimljivim semplovima, intrigiraće publiku u petak 10. marta.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *