fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Muzej Jugoslavije te poziva #OSTANIUMUZEYU

Dok provodite vreme kod kuće, budite radoznali, istražujte i učite sa Muzejom Jugoslavije!
19. March 2020.

Dok provodite vreme kod kuće, budite radoznali, istražujte i učite sa Muzejom Jugoslavije. Razmrdajte ljubopitljivost u sebi i pridružite se virtuelnim šetnjama.

Neki od sadržaja koji vas očekuju su: aktuelna izložba „Projekat Jugoslavija” prilagođena online formatu, brojni edukativni sadržaji, virtuelna vođenja kroz tematske izložbe, bliže upoznavanje sa bogatom kolekcijom živopisnih predmeta iz fonda našeg muzeja, autorski tekstovi kustosa i kustoskinja Muzeja Jugoslavije, kao i naših saradnika i saradnica, intervjui, kao i mnoštvo drugih zanimljivih i podsticajnih sadržaja prilagođenih različitim uzrastima.

Budite odgovorni i ostanite u muzeYU!

Izložbu „Projekat Jugoslavija”, koja je bila aktuelna u prostoru Muzeja 25. maj, a koja uključuje intervjue sa 100 sagovornika i sagovornica različitih uzrasta i profila iz svih zemalja nastalih nakon raspada nekadašnje države, publika u celini može da pogleda na sajtu Muzeja Jugoslavije.

Ukoliko želite da se informišete o dostupnim sadržajima drugih muzeja i institucija kulture u zemlji i inostranstvu, pratite hashtag-ove na društvenim mrežama: #MuseumAtHome, #MuseumsFromHome, #IStayHome_IStayWithArt

 

Pratite Muzej Jugoslavije na:

Sajt: www.muzej-jugoslavije.org

Facebook: @MuzejJugoslavijeBeograd

Instagram: @muzej_jugoslavije

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *