fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Muzika oko vatre – otvorene prijave za muzički kamp u Arilju

Prijave traju do 15. maja
5. May 2021.

„Muzika oko vatre – BIG EARS“, muzički kamp o pisanju pesama i improvizaciji, biće održan ove godine od 25. do 31. jula u Arilju, u saradnji sa organizacijom festivala ARLEMM.

Reč je o projektu kantautorke Katarine Pejak, a među predavačima naći će se internacionalno uspešni mladi muzičari: Aleksandra Denda, pevačica i kantautorka iz Srbije koja ćivi i radi u Njujorku; Rejven Kac, kantautorka i iskusna predavačica u domenu pisanja pesama (Berkli, NVAK) i violinista Džon Majlender, renomirani blugres violinista, kompozitor i edukator. Kamp je orijentisan prema pisanju pesama, kao i vokalno-instrumentalnoj improvizaciji i kompoziciji van stilsko-žanrovskih okvira i kreativnom istraživanju. Kroz kreativnu razmenu, cilj projekta je da omogući lokalnim muzičarima da steknu nova znanja, veštine i nformacije koje mogu da budu od važnosti na internacionalnom muzičkom tržištu. Na osnovu sopstvenog iskustva u obrazovanju i u saradnji, mentori će pomoći učesnicima da savladaju moguće prepreke u kreativnom procesu, svako u svom polju.

Prijave traju do 15. maja, i vrše se preko veb stranice (www.campfirecollective.fosdi.org). Učešće je besplatno, ali je dostupno samo 10 mesta. Projekat je podržala ambasada SAD-a u Beogradu.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *