fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Nagrada Pokretači promena za FemPlatz i kampanju #StopFemicidu

Beogradska otvorena škola dodelila je nagradu u petak 20. oktobra
24. October 2023.

U petak, 20. oktobra 2023. godine, Beogradska otvorena škola uručila je organizaciji FemPlatz nagradu Pokretači promena za inicijativu i javnu kampanju #StopFemicidu. Inicijativa je odabrana u kategoriji Prvi glas građana kao primer inicijative koja je obezbedila podršku velikog broja građana i građanki koji/e su postali nosioci poruke #StopFemicidu, kampanji koja je motivisala, inspirisala i okupila građane i građanke u zajedničkoj borbi za promene.

FemPlatz tim se zahvaljuje Beogradskoj otvorenoj školi koja je prepoznala vrednost i kontinuirane napore u našoj borbi protiv femicida u Srbiji. Pored toga, zahvaljuju se svima koji ihpodržavaju i zajedno sa njima kreiraju prilike za borbu protiv ove najekstremnije manifestacije nasilja prema ženama i svima koji zajedno sa njima glasno kažu STOP FEMICIDU!

Posebnu zahvalnost upućuju koleginicama i prijateljicama iz Ženskog istraživačkog centra i feminističkog kolektiva Ženska solidarnost, Danici Todorov, kao i Anastasiji Kojić i Sonji Kojić – članicama tima FemPlatz koje su najvećoj meri kreirale i sprovele kampanju #StopFemicidu, kao i svim drugim organizacijama, kolektivima, novinarkama i novinarima, medijima, aktivistkinjama i aktivistima, donatorima.

A posebnu zahvalnost duguju svima koji zajedno sa njima širite poruku #StopFemicidu i tražite sistemske promene i podršku za žene!

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *