fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Najavljeni prvi izvođači Velvet Festivala

Ovogodišnje izdanje festivala biće održano od 29. juna do 3. jula na ostrvu Krk
27. February 2023.

Organizatori punom parom rade na pripremama za sedmo izdanje Velveta – jednog od najuspešnijih i najistaknutijih festivala u regionu. U očaravajućem Puntu na ostrvu Krku i ovoga leta zagarantovan je bogat muzički program u intimnoj atmosferi netaknute prirode. 

Velvet se profilisao kao hrvatski vacation festival koji kvalitetom i moćnom muzičkom ponudom ne zaostaje za stranim konkurentima. Od 29. jun do 2. juna mistična plaža Medane u Puntu na ostrvu Krku zaživeće po sedmi put zahvaljujući marljivoj ekipi koja „pokušava ne ponavljati ono što provjereno funkcionira”.

Obilje dobre glazbe, idilična atmosfera u pitoresknom ambijentu i raznovrstan propratni sadržaj samo su deo novog nastavka priče na kojem organizatori već mesecima neumorno rade. Nagrađen Ambasadorom u kategoriji „najboljeg festivala domaćeg promotora”, Velvet ponovno donosi savršen spoj live i elektroničke muzike, a tu su i jedinstveni boat partiji kakvi se na Krku ranije nisu nudili.

Prva trećina lineup-a je pred nama, sa savršenim primerom live i elektronske muzike, a najavu poznatih boat partija (prošle godine rasprodati u 40 minuta) uslediće uskoro. Na pozornicu će se tako popeti Buč Kesidi, srpska pop rock senzacija, hrvatsko-slovenski ženski jazz duo freekind, dugoočekivani australski bosanac Hector Gachan, čiji će ovo biti prvi i ekskluzivni nastup u Hrvatskoj, te interesantna grupa The Zenmenn kojeg čine aktivni članovi proširenog benda Jaakko Eino Kalevija. Na listi DJica/eva tu je zagrebačkiplesač i DJ Stankoff, italijanski duo Napoli Segreta, zaslužan za popularizaciju napolitanskog diska i funk-a, pionir ex-yu glazbe Peđa Radović, Londonska zvezda Shy One i srpske mlade nade Aleksandra Hrib i Little Lu.

Organizatori najavljuju da je ovo tek trećina ukupnog festivalskog lineupa i najavljuju puno dodatnog programa. Ulaznice po ceni od samo 29€ su trenutno u prodaju u CoreEvent. Važno je naglasiti da karte idu brzo, te se očekuje rasprodat festival.

Fotografije: Velvet Festival

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *