fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Novogodišnji radio – Studio 63

Periodičana studentska radio stanica, ove godine, emitovaće svoj program, 29. decembra, od 9 do 21 čas
27. December 2022.

„Studio” 63 je studentski projekat Katedre za snimanje i dizajn zvuka Fakulteta dramskih umetnosti koji je osmišljen da kroz zanimljive i drugačije pristupe emisijama načini radio ponovo privlačnom i bitnom medijskom platformom mladima.

Drugi po redu Studio 63 je jednodnevni online radijski program koji će uz puno entuzijazma svih učesnika i autora emitovati dobru energiju i novogodišnju euforiju u etar.

Kako je cilj Studija 63 da se svake godine razvija i nadograđuje, tako ćete ovaj put imati prilike da čujete telefonska uključenja uživo sa gostima širom celog sveta, kao i uživo emitovanje dve muzičke emisije. Ove godine programska šema se sastoji od jedanaest emisija. Posebno se izdvaja emisija humanitarnog karaktera „Vidi Srcem”, u okviru koje se u saradnji sa Crvenim krstom organizuje prikupljanje novogodišnjih paketića za decu. Svi zainteresovani mogu učestvovati i doneti novogodišnje paketiće deci na adresu Fakulteta dramskih umetnosti za vreme trajanja programa, 29. decembra.

Ovu godinu ispraćamo uz puno ljubavi i prisećanje svega onoga što volimo, kroz interesantne emisije kao što su – „A ti mi pleši” emisija je koja u centar pažnje stavlja ples, gde možete čuti kako profesinalni plesači u Srbiji žive isključivo od toga što vole. „Afterfaks” je emisija čiji gosti su diplomirani studenti. Bavi se pitanjem „A šta posle fakulteta?”. Uz gostovanja i uključenja širom sveta slušajte kako su se oni snašli posle fakulteta. U emisiji „Pričaj mi o ljubavi” čućemo šta ovogodišnja klasa zvuka ima da kaže o ljubavi, čitaćemo malo poezije, a sve to uz najlepše ljubavne pesme. Ostanite sa nama da vam unesemo malo romantične atmosfere u ove tmurne zimske dane.

Programski sadržaj „Studija 63” možete pratiti u četvrtak 29.12.2022. godine u periodu od 09:00 do 21:00 putem linka na sajtu www.studio63.rs.

Program i sve ono što vas očekuje možete pratiti na instagram nalogu studio63fdu

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *