fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Objavljen spisak nominovanih za HEMI muzičke nagrade

Među nominovanima našla su se tri domaća benda Ljubičice, Maika i Nataleé
10. February 2023.

Hub za razmenu muzičke inovacije HEMI (Hub for Exchange of Music Innovation), čiji je cilj podrška umetnicima i profesionalcima iz muzičke industrije otkriva 27 nominovanih učesnika za treće izdanje HEMI muzičkih nagrada.

Od ukupno 280 evropskih umetnika, koji predstavljaju širok muzički spektar, njih 27 je izabrano od strane međunarodnog stučnog žirija da se pridruže HEMIsferi. Među njima našla su se i tri domaća benda Ljubičice, Maika i Nataleé.

„Nominacija za HEMI nagradu je došla u savršenom trenutku za nas. Mislim da je materijal sa našeg novog albuma zaista super i da zaslužuje maksimalnu podršku u promociji koju možemo da mu pružimo. Kroz HEMI program ćemo sigurno naučiti po neki novi trik, i otvoriće nam se vrata za poznanstva i kontakte sa novim ljudima. Bendovi u čijem smo društvu su super, zato mislim da ima više nego dovoljno razloga da očekujemo jedno super lepo iskustvo”, govore povodom nominacije iz benda Ljubičice.

Učesnici će dobiti pristup onlajn sastancima i predavanjima kako bi unapredili svoje znanje o izazovima u sektoru muzike uživo, dobiće akreditacije za učešće na vodećim evropskim festivalima i konferencijama, uz to, i međunarodno medijsko izveštavanje. Međutim, samo devet njih (1 po zemlji) će proći u drugu fazu HMA. Tada će dobiti i personalizovanu podršku, napredne aktivnosti obuke i priliku da se umreže i nastupaju uživo na odabranim događajima HEMI Partners. Kandidat koji dođe do treće i poslednje faze nagrade će dobiti međunarodno izlaganje, kao i sve troškove putovanja, učešća i nastupa uživo na velikom evropskom muzičkom festivalu zarađujući promotivnu podršku i mogućnosti da svoju karijeru podignu na sledeći nivo! Aktivnosti HEMI Music Awards kombinuju teoriju, praksu i iznad svega, pružaju doživotno iskustvo!

Spisak nominovanih:

Češka

Badfocus
The Silver Spoons
TooT Ensemble

Estonija

Manna
Minimal Wind
OOPUS

Grčka

MOBVIBE
LIA HIDE
VASSIŁINA

Mađarska

Del.grady
Ficture
Stone Sober

Severna Makedonija

Dina Jashari
Perija
Yon Idy

Poljska

Francis Tuan
Fryderyk HD
Klawo

Rumunija

Catalina Cara
K not K
ROADKILLSODA

Srbija

Ljubičice
MAiKA
Nataleé

Slovenija

Birds of Unknown
Dora Tomori
The Crossroads

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *