fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović

Konkurs za muzičko delo od izuzetne umetničke vrednosti, je otvoren danas i trajaće do 30. juna
1. June 2020.

Ovogodišnji konkurs za Nagradu „Milan Mladenović“, za muzičko delo od izuzetne umetničke vrednosti, otvoren je od danas i trajaće do 30. juna. Pravo učešća imaju autori iz svih bivših jugoslovenskih republika sa muzičkim delom i tekstom na nekom od jezika koji se govori na toj teritoriji.

Dela koja konkurišu za nagradu treba da budu objavljena između 30.06.2019. godine i 30.06.2020. godine.

Objavljenim delima će se smatrati ona koja su od strane autora ili drugog lica sa njegovom dozvolom, trajno učinjena pristupačnim javnosti putem nosača zvuka ili putem minimalno dve platforme digitalne distribucije (Deezer, iTunes, Spotify, Bandcamp,  YouTube, Tidal, Mixcloud, Soundcloud i slično), saopšteno je iz Zadužbine Milana Mladenovića.

Novčani iznos nagrade je 2000 evra, a najboljeg među prijavljenima odabraće žiri koga čine Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi.

Prijave dela koja konkurišu za nagradu mogu se podnositi preko internet stranice Zadužbine www.milanmladenovic.com

Nagrada Milan Mladenović je ustanovljena sa ciljem da podstiče muzičko stvaralaštvo koje krase osobine svоjstvene umetničkoj zaostavštini Milana Mladenovića.

Nagrada se dodeljuje svake godine na dan Mladenovićevog rođenja, 21. septembra, za muzičko delo sa rečima, od izuzetne umetničke vrednosti.

Prošlogodišnji dobitnici nagrade, prvi laureati, su bend „Artan Lili“.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *